Yrityksemme toiminta perustuu 10 vuoden ammattitaitoon ja asiakaslähtöiseen toimintaan. Kunnioitamme asiakkaiden toiveita ja toteutamme urakat ja sen aikataulut asiakkaidemme aikataulun mukaan. Yrityksemme tehtävänä onkin pitää kattojen pinnat mahdollisimman huolettomina pitkällä aikavälillä. Säännöllisellä katon huoltamisella ja ylläpidolla pystyt maksimoimaan kattosi eliniän. Näin myös vältytään kalliilta kattoremonteilta, ja juuri näitä kattohuoltoja varten on olemassa Suomen Pintaturva Oy


Mitä Pintaturva tekee?

Kattohuollot

Suomen pintaturva hoitaa kattojen pesut ja pinnoitukset ammattitaidolla. Käytämme pesemiseen tehokkaita painepesureita, millä saamme lian ja sammaleen poistettua niin tiili kuin peltikatoilta. Pinnoitukseen käytämme vain markkinoiden parhaita materiaaleja.

Kattoturvatuotteet

Pidämme huolen siitä, että päivitämme asikkaidemme vanhat ja vaaralliset kattoturvatuotteet uusiin. Tarjoamme asiakkaillemme vanhojen kattoturvatuotteiden purkamista ja uusien standardien mukaisten kattoturvatuotteiden asentamista.

Saumaukset

Kattohuoltojen lisäksi Suomen Pintaturva tekee erilaisia saumaustöitä sisällä ja ulkona. Myös saumaukset tarvitsevat erilaisia huoltotoimenpiteitä. Huolellisella saumauksella huoltojen aikaväli saadaan pidennettyä jopa 15 vuoteen.

Pintaturvan porukka

Samu Manninen – Saumaukset


Jarkko Suhonen – Kattotyöt


Oscar Mäkinen – Myynti